دوره 30 (1402)
دوره 29 (1401)
دوره 28 (1400)
دوره 27 (1399)
دوره 26 (1398)
دوره 25 (1397)
دوره 24 (1396)
دوره 23 (1395)
دوره 22 (1394)
دوره 21 (1393)
دوره 20 (1392)
دوره 19 (1391)
دوره 18 (1390)
دوره 17 (1389)
دوره 16 (1388)
دوره 15 (1387)
دوره 14 (1386)
دوره 13 (1385)
دوره 12 (1384)
دوره 11 (1383)
دوره 10 (1382)
دوره 9 (1381)
دوره 8 (1380)
دوره 7 (1379)
دوره 6 (1378)
کلیدواژهها = پروتئین خام
تعداد مقالات: 8
ارزش غذایی و عناصر معدنی گونههایArtemisia austriaca ، A. melanolepis و Thymus kotschyanus در مراحل فنولوژیکی و ارتفاعات مختلف مراتع جنوب شرقی سبلان
دوره 27، شماره 4، دی 1399، صفحه 722-731
ارزیابی درصد پروتئین خام گونههای مراتع بیابانی در دو مرحله فنولوژیکی و مقایسه آن با حد بحرانی پروتئین مورد نیاز دام (مطالعه موردی: کهنوج، استان کرمان)
دوره 23، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 14-22
ارزیابی کیفیت علوفه تولیدی ارقام شبدر قرمز Trifolium pratense L.)) کشت شده در مراتع البرز شمالی
دوره 22، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 121-130
اثر چرای دام بر کیفیت علوفه سه گونه مرتعی کلیدی در مراتع سارال کردستان
دوره 22، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 131-142
کیفیت علوفه گونههای مرتعی در مراتع نیمهاستپی کرسنک چهارمحال و بختیاری
دوره 21، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 221-233
بررسی تأثیر مراحل فنولوژی بر کیفیت علوفه و هیدراتهای کربن محلول دو گونهSalsola arbuscula و Salsola richteri در مراتع شور سبزوار
دوره 18، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 652-661
تعیین ارزش غذایی گونه شورپسند Halostachys caspica در مراحل مختلف فنولوژیکی در سه رویشگاه متفاوت
دوره 18، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 32-41
مقایسة ارزش غذایی مهمترین گونههای مرتعی نیمه استپی گرم استان خوزستان
دوره 16، شماره 1، خرداد 1388، صفحه 86-95